• Mindray BeneView T5 T6 T8 için orijinal MPM Hasta İzleyici Modülü
Mindray BeneView T5 T6 T8 için orijinal MPM Hasta İzleyici Modülü

Mindray BeneView T5 T6 T8 için orijinal MPM Hasta İzleyici Modülü

Ürün ayrıntıları:

Marka adı: Mindray
Model numarası: MPM

Ödeme & teslimat koşulları:

Min sipariş miktarı: 1
Fiyat: Negotiation, pls contact me
Ambalaj bilgileri: Karton kutu
Teslim süresi: Ödeme onaylandıktan sonra 3 iş günü içinde
Ödeme koşulları: Banka havalesi, Western Union
Yetenek temini: 20
En iyi fiyat İletişim

Detay Bilgi

Uygulanabilir modeller: T5 T6 T8 Durum: Hem Orjinal Kullanılmış Hem de Yeni Stoklarımızda Mevcuttur
Garanti: 90 gün Hizmetler: Makine bakımı, yedek parça temini
Vurgulamak:

MPM Hasta İzleyici Modülü

,

Orijinal Hasta İzleyici Modülü

,

BeneView mpm modülü

Ürün Açıklaması

Açıklama:Mindray BeneView T5 T6 T8 Hasta Monitörü MPM Modülü Hata Onarım

Onarım avantajı:
Tüm hasta izleyici MMS modülünü onar

MMS Modülü Genel Arıza:

Siyah ekran;

MMS bağlantısı kesildi.

EKG, SPO2 veya NIBP hatası;

Ana bilgisayarla bağlanamaz veya tanınamaz.

Parametreler gösterilmiyor, çalışma durumu dengesiz.

Hasta izleyici hizmetleri
Elektrokardiyo hasta monitörü / EKG / plasenta monitörü / onarım ve aksesuar satışı;
Çip düzeyinde onarım ve satış; Mindray ve ciddi markaların ana kart, güç kaynağı, EKG, oksimetr, kan basıncı, modülü vb. onarım ve satış;
Kiralık, bakım, garanti onarım ve eğitim için hasta monitörü / elektrokardiyografı.

Mindray BeneView T5 T6 T8 için orijinal MPM Hasta İzleyici Modülü 0Mindray BeneView T5 T6 T8 için orijinal MPM Hasta İzleyici Modülü 1Mindray BeneView T5 T6 T8 için orijinal MPM Hasta İzleyici Modülü 2

Mindray BeneView T5 T6 T8 için orijinal MPM Hasta İzleyici Modülü 3

İzleme bakımı
Proje avantajları:1- Profesyonel çip mühendisi - 15 yıldan fazla saha bakım deneyimiyle.Yeterli pazar ana marka türü izleme ekipmanları bakım aksesuarları yedek makine göndermek için var3. MP serisi monitör modüllerinin ( yazılım ve donanım) arızalarının% 90'ından fazlası çözüldü ve her yıl 600'den fazla M3001A modülü yerli ve yabancı müşteriler için bakım görüyor.

Hizmet markası:GE, PHILIP, Mindray, , TYCO, vb.

Bakım türü: Elektrokardiyograf monitörü, defibrilatör, oksimetör, elektrokardiyograf, fetal monitör.

Hizmet türü:Denetim ve yargılama, çip düzeyinde bakım ana tahtası, güç kaynağı, fonksiyon modülü ve diğer önemli parçalar; parça satış / değiştirme, çeşitli devreler, güç kaynağı, EKG kartları,Kan oksijen tablosu, kan basıncı modülleri, ekran ekranları, klavyeler, parametreler modülleri, kodlayıcılar vb.; tüm makine kiralama, garanti, garanti onarım, yazılım yükseltme.

Şirketin notları:
Sırası:Toplu stok ve rekabetçi fiyatlı tıbbi parçalar ve ekipman, sipariş kısa sürede kabul edilebilir ve düzenlenebilirdi.
Ödeme:Nakilden önce %100 ödenmiş.
Nakliye:DHL, UPS, EMS, ACS vb., ekspres seçeneğinize dayanır.
İzleme numarası sevkiyat sonrası 1 gün içinde verilebilir.
Geri dönüş ve onarım:Geri gönderilen eşya için nakliye ücreti müşterilerin yarısı ve satıcının yarısı tarafından alınmalıdır.

Bu ürün hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorum
İlgileniyorum Mindray BeneView T5 T6 T8 için orijinal MPM Hasta İzleyici Modülü bana tür, boyut, miktar, malzeme gibi daha fazla ayrıntı gönderebilir misiniz
Teşekkürler!
Cevabını bekliyorum.